Frisörskan i Folkatorp

July, 2019

Välkommen hem till mig!

Ungefär 6 km utanför Kumla hittar du lantidyllen Folkatorp. Där hittar du även mig!

Stress, tidspress och “löpandebandsprincipen” är bland det värsta jag vet. Efter tre hektiska år i centrala Kumla kände jag att det verkligen var dags för förändring. Därför tog jag under våren 2019 beslutet att flytta hem min verksamhet till gården. Här finner du lugn och avkoppling i en rofylld lantmiljö. På gården finns även Folkatorps ridskola, med ca 20 hästar och ponnys.

Jag som driver salongen heter Camilla, och har arbetat som frisör i snart 9 år. Jag har arbetat med allt ifrån traditionellt salongsarbete till modevisningar, bröllop, samt styling inför en “Fröken Sverige”-tävling och nobelmiddagen. Jag är även utbildad makeup artist, med en masterutbildning inom teatermakeup. Ursprungligen kommer jag ifrån Västernorrland, och har bott ett par år i Stockholm innan jag träffade kärleken här i Närke, och föll pladask både för honom och för omgivningen!

Vi som bor på gården är jag själv, min sambo och hans två döttrar, samt newfoundlandshunden Knut och en hel drös med katter! Det är inte helt osannolikt att du får en kelig katt i knät medan du blir ompysslad hos mig!

 

 

Vägbeskrivning ifrån Örebro

Vägbeskrivning ifrån Kumla